Ontdek samen met Peter Bertin, de Ford-stand op het Autosalon 2018

17/01/2018

Peter Bertin, Managing Director van Ford Belgium, laat u via YouTube de allernieuwste Ford-wagens op het Autosalon 2018 zien.

De Tourneo-familie 

Ford pakt tijdens het Autosalon groots uit.  Zo heeft het Autosalon de Europese premières van twee wagens uit het Tourneo-assortiment.  


  • de Tourneo Courier - de kleinste wagen
  • de Tourneo Connect - die zowel met 5 als 7 zetels verkrijgbaar is


De Tourneo heeft een geheel nieuwe voorkant en een vernieuwd interieur.  De Tourneo Custom is ook op het salon te bekijken waar het de Belgische première beleefd.  "De Tourneo Custom is de personenwagenversie van de Transit Custom, het best verkochte bedrijfsvoertuig ter wereld", aldus Peter Berin van Ford Belgium. 

Ranger pickup

De Ranger is ook op het Autosalon te bewonderen.  Zoals in de video te zien is, is 'de Ranger de best verkochte pickup ter wereld met een marktaandeel van 30% in het segment'.

Belgische première FORD SUV's

De Ford-stand wordt gesierd door de Belgische premieres van de Nieuwe EcoSport, de KUGA ST Line en de Edge Vignale 


Fiesta

De Fiesta wordt al meer dan 40 jaar geproduceerd en er zijn wereldwijd 18 miljoen exemplaren van verkocht. Op het salon kunt u de première van de Fiesta ST bekijken.   De nieuwe ST heeft een 1.5 motor met 200 pk.

Nieuwe Mustang

De nieuwe Mustang is een paradepaardje van de Ford-familie, met een 5 liter motor V8 met maar liefst 450 pk. Een wagen met een luide motor, gelukkig kunt u het geluid dankzij de 'Good Neighbour'-knop uitzetten als u de buren liever niet wilt storen. 

Nieuwe GT

De nieuwe GT is de snelste wagen van Ford en heeft in 2016 in zijn categorie LeMans gewonnen. De wagen heeft een 3,5 V6 turbo-twin EcoBoost-motor met 655 pk, die u eigen met uw eigen ogen gezien moeten hebben. 

Peter Bertin op de Ford-stand op het Autosalon


Contacteer onsMeer info over de nieuwe EcoSport

 

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws