Ontdek de nieuwe Mondeo Hybrid Clipper!

22/02/2019

Ford Mondeo Clipper Hybrid

Tijdens het jaarlijkse Autosalon in Brussel werd niet alleen de verbeterde Ford Mondeo geïntroduceerd maar ook de nieuwe Mondeo Hybrid Clipper!


Met een CO2-uitstoot van slechts 101 g/km en een moderne hybride-elektrische aandrijflijn is de Ford Mondeo Hybrid Clipper de perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid en verfijning. Momenteel is de Mondeo Hybrid verkrijgbaar met een gestroomlijnd vierdeurs koetswerk en in de loop van 2019 komt daar dus ook een handige Clipper break-variant bij.

De zelf opladende Mondeo Hybrid kan zuiver elektrisch rijden voor de ultieme verfijning en efficiëntie. Deze modus komt vooral tot zijn recht in de stad en de file. De hybride aandrijflijn levert een systeemvermogen van 187 pk en wordt gekoppeld aan een door Ford ontwikkelde continu variabele automatische versnellingsbak die het brandstofverbruik nog verder terugdringt.

Dankzij dit systeem hoeven klanten zich nooit zorgen te maken over het rijbereik en hebben ze geen externe stroombron nodig om de batterij op te laden.

De Mondeo Hybrid gebruikt bovendien een hybridesturing van de nieuwste generatie, die soepeler en lineairder reageert op vermogensvragen van de bestuurder om een meer geraffineerde ervaring te verzekeren. De verbeterde motorsturing weet het motorkoppel bovendien doeltreffender te benutten om zowel het verbruik, als de prestaties te optimaliseren. Ze past de transmissieverhoudingen naadloos aan om het hoogste motorkoppel bij het laagste motortoerental te gebruiken.

De regeneratieve remtechnologie recupereert tot 90 procent van de energie die normaal verloren gaat tijdens het remmen om de batterij weer bij te laden en draagt zo bij tot de lagere verbruiks- en CO2-cijfers.

Ford Mondeo Hybrid ClipperMondeo Hybrid ClipperFord Mustang Bullit Ford Ranger RaptorMondeo Hybrid ClipperMondeo Hybrid Clipper

De veelzijdigheid van een Clipper. De efficiëntie van een hybridewagen

De Mondeo Clipper Hybrid is met name ideaal voor klanten die een ruime hybride gezinswagen willen maar ook een riante laadruimte. De nieuwe Mondeo Hybrid Clipper heeft een koffervolume van maar liefst 403 liter. Daarnaast vergemakkelijkt de vlakke koffervloer het in- en uitladen van grootschalige voorwerpen. En onder de koffervloer zit zelfs nog een extra opbergruimte.

De ruime nieuwe Mondeo Hybrid-wagon levert het rijbereik en de vrijheid die een traditionele verbrandingsmotor biedt met de efficiënte en verfijning van een elektrische aandrijflijn.

Contacteer onsBezoek onze showroom

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws