Ford onthult de luxe en innovatieve Puma Titanium X

10/10/2019

Ford trekt vandaag het doek van een extra luxe uitvoering van de nieuwe Puma. 
De chique versie van de compacte crossover van Ford beleefde zijn debuut tijdens de IAA in Frankfurt.


  • Ford Puma Titanium X en Ford Puma ST-Line varianten
  • De luxe Titanium X en sportieve ST-LINE

    De nieuwe Puma Titanium X is de meest luxe variant van het gamma en zit vol features die het comfort en het gemak naar een ‘next level’ brengen. De Puma Titanium X is standaard voorzien van geavanceerde technologieën zoals draadloos opladen van smartphones, een handsfree achterklep en een B&O audiosysteem. Hij onderscheidt zich daarnaast met een exclusieve afwerking van zowel het in- als exterieur.

    Lees meer


  • Ford Puma interieur met opties
  • Over elk detail is nagedacht

    De Puma Titanium X brengt luxe, comfort en gebruiksgemak in het segment van de compacte crossovers naar een nieuw level. Een mooi voorbeeld van praktische luxe is de uitneembare en machine-wasbare stoelbekleding. Deze is voorzien van een elegant geïntegreerd ritssysteem waarmee de bekleding eenvoudig met slechts één hand kan worden verwijderd. Zo blijft het hoogwaardige interieur van de Puma altijd fris.

    Een ander voordeel van deze innovatieve stoelbekleding is dat Puma-eigenaren hun interieur naar eigen smaak nog verder kunnen personaliseren met verschillende designs en materialen.

    Neem contact op


  • Ford Puma Titanium X met luxe voorstoelen binnekort beschikbaar
  • Ford Puma luxe elektrisch verstelbare voorstoelen

    De elektrisch verstelbare voorstoelen van de Puma Titanium X zijn voorzien van een massagefunctie voor de lenden, die vermoeide spieren onderweg kunnen revitaliseren voor een extra ontspannende reis. Het systeem heeft drie luchtkussens en biedt keuze uit drie intensiteitsniveaus.

    Het luxueuze interieur is voorzien van hoogwaardige materialen. Zo is het dashboard afgewerkt met hout-effect sierpanelen en zijn de deurpanelen bekleed met luxe stoffen.

    Vorig nieuwsbericht


  • Ford Puma binnekort beschikbaar met keuze uit 2 aandrijvingen
  • Binnenkort in België te bestellen

    De nieuwe Ford Puma is begin 2020 verkrijgbaar bij de Belgische Ford-verdelers. De prijzen en exacte specificaties van de line-up in België worden op een later moment bekendgemaakt.

  • Bekijk de Puma

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws