De nieuwe MS-RT Transit, vanaf september te bestellen!

18/08/2020

Op 18 augustus 2020 kondigde Ford twee zeer opvallende modellen aan namelijk de op rally-geïnspireerde: Transit Custom- en Transit Connect-bestelwagens. De bestelwagens zijn ontwikkeld door voertuig ontwerp specialist MS-RT en brengen een uniek uiterlijk en stoere afwerking met zich mee.


De MS-RT Transit Custom en Transit Connect zijn ontworpen voor bestuurders van bestelwagens die zich echt willen onderscheiden van de massa en bieden een radicale sportieve styling die is geïnspireerd op de Fiesta WRC-auto van het M-Sport Ford World Rally Team, met behoud van de praktische bruikbaarheid van de populaire bedrijfswagens. duurzaamheid en de volledige Ford-garantie. Ze zullen vanaf september 2020 te bestellen zijn in België, Frankrijk, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk.


Opvallende stijl

De opvallende MS-RT Transit Custom en Transit Connect brengen de geest van het rallypodium naar de weg met een gerestylede en een opnieuw ontworpen voorkant met luchtinlaten, geïntegreerde mistlampen en een op de motorsport geïnspireerd diffusorelement. Ook zijn er op maat gemaakte 18-inch OZ Racing antraciet lichtmetalen velgen, aangevuld met sportieve side skirts die een lager profiel creëren.


Naast het standaard gamma kleuropties, kan de MS-RT Transit Custom ook worden afgewerkt met elke kleur uit het uitgebreide SVO-assortiment van Ford. Op maat gemaakte interieurs met handgemaakte MS-RT nappaleder en suède stoelen, MS-RT sport stuurwiel en vloermatten van het merk MS-RT.

Daarnaast beschikken ze ook over het Ford's SYNC 3-systeem met touchscreen, waarmee bestuurders mobiele apparaten kunnen verbinden en routes kunnen plannen voor optimale productiviteit, en niet te vergeten een FordPass Connect-modem die Wi-Fi-connectiviteit biedt voor maximaal tien apparaten.


Onder de motorkap

De nieuwste generatie EcoBlue-dieselmotoren van Ford leveren krachtige prestaties en brandstofzuinigheid om responsieve rijervaringen te ondersteunen met geoptimaliseerde bedrijfskosten. * MS-RT Transit Custom is uitgerust met Ford's 185 pk sterke 2.0-liter EcoBlue-motor, die een flink koppel van 415 Nm levert met een keuze uit handgeschakelde zesversnellingsbak of automatische zesversnellingsbak. MS-RT Transit Connect's 120 pk 1,5 liter de EcoBlue-motor levert 270 Nm koppel via een handgeschakelde zesversnellingsbak of een achttrapsautomaat versnellingsbak.

MS-RT-conversies maken gebruik van de expertise van Ford om de rijdynamiek te verbeteren.


M-Sport in het hart 

MS-RT is de productie divisie voor wegvoertuigen van vaste Ford-partner M-Sport, welke deel nam aan onder meer het World Rally Championship, Global Rallycross en GT3-racen onder begeleiding van motorsport legende Malcolm Wilson OBE. Samen leveren ze een nog grotere “wow-factor” voor de stijlvolle Transit-familie van Ford, die unieke, sportieve bedrijfsvoertuigen creëert met echte racesport stambomen.

De MS-RT-serie is verkrijgbaar via de Ford Transit One-Stop Shop en vormt een aanvulling op het bestaande aanbod van transit conversies, waaronder kipper- en bestelwagens, ontworpen om kosteneffectieve, doelgerichte oplossingen te bieden voor de zakelijke behoeften van klanten.

Als lid van het Qualified Vehicle Modifier (QVM) -programma van Ford zijn MS-RT-conversies goedgekeurd voor verkoop bij Ford-verdelers met ombouwwerkzaamheden gegarandeerd door MS-RT zonder dat hier de Ford-garantie onder lijdt.

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws