Ford Family Fun

4/11/2020

Binnenblijven redt levens. Het is belangrijk. Maar we begrijpen dat het ook een uitdaging kan zijn. Of het nu gaat om het vermaken van de kleintjes of het vinden van iets anders om te doen in plaats van naar een andere tv-box kijken, we hebben allemaal wat hulp nodig om hier doorheen te komen. Daarom komen we met wat creatieve activiteiten, hersenkrakende quizzen en andere leuke dingen om u en onszelf bezig te houden gedurende deze periode.

We hebben sjablonen gemaakt van enkele van onze meest geliefde voertuigen die u kunt inkleuren zoals u wilt. Een camouflage Focus ST, een Ford GT met tartan-strepen, misschien zelfs een Transit-busje met tijgerstrepen? We kunnen op dit moment misschien niet op pad gaan, maar we kunnen allemaal onze fantasie de vrije loop laten. 

Neem contact op

Hoe goed zijn uw observatievaardigheden? 

Het is tijd om ze te testen met deze leuke ‘zoek het verschil’ activiteit. We hebben een aantal - uitdagende - foto's uit onze bibliotheek gekozen en vijf brutale wijzigingen aangebracht in de originele afbeelding. Kunt u ze allemaal vinden? Maar pas op, hoewel sommige misschien vrij eenvoudig zijn, hebben we er ook een paar lastige ingegooid!

Van punt tot punt en doolhoven

Uw busje moet naar een elektrisch oplaadpunt, maar er is een probleem; sommige wegen ernaartoe zijn geblokkeerd. Het is tijd om uw navigatie vaardigheden op de proef te stellen en het busje langs het juiste pad te leiden. Baan u een weg naar het oplaadpunt in elk van de vier doolhoven, vermijd doodlopende wegen, om uw busje rijdende te houden.

Zin om een paar uur te ontwerpen? Verbind de stippen om de Mustang Mach-E, Ford Ranger, Ford Puma en meer te onthullen. We hebben een reeks ‘punt tot punt’ afbeeldingen gemaakt die u gefocust en ontspannen houdt . Tijd om te verbinden!

Team FordZilla

Team FordZilla UK-aanvoerder Leah Viathan heeft deze coole video gemaakt met enkele van de nieuwste en beste videogames die ook beschikbaar zijn voor kinderen en volwassenen.

"Als je jezelf wilt vermaken, als je de kinderen, of het gezin of je collega's wilt vermaken, heb ik een aantal echt coole games die ik zou aanraden", zegt Leah. 'Hopelijk helpt het. Blijf daar veilig en heb plezier! "

 Deel dit bericht

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws