UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Historiek Garage Marc Vansteenland

Garage Marc Vansteenland werd opgericht in 1983 door Marc Vansteenland en Francine Coopman. De zaakvoerder had toen al enkele jaren werkervaring als mecanicien achter de rug en wilde meteen de stap zetten om iets zelfstandig op te richten. Er werd toen een oude loods aangekocht waarvan de werkplaats helemaal werd opgeknapt.

In september 1984 vond de eerste opening plaats. In de beginperiode werden er nagenoeg alle merken verkocht.

Al vlug werd de garage uitgebreid met de aankoop van diverse terreinen. In 1984 beslisten we er een eigen vertrouwd merk bij te nemen, we kregen de kans om zo een Officieel Erkend Ford concessie uit te baten.

In 1993 werd er een gloednieuw gebouw gezet, op 3 september vond de effectieve heropening plaats en waren we trots op ons nieuw project. Na enkele jaren hebben we nog wat grond kunnen aankopen en kunnen we nu een grote parking benutten.

In juli 2002 studeerde zoon Davy Vansteenland af als graduaat automechanica in Kortrijk en stapte hij mee in het bedrijf, in 2007 vervoegt ook dochter Karlien het bedrijf en neemt zij een stuk van het administratieve deel voor haar rekening. Wij willen met het familiale karakter van ons bedrijf u ook na vele jaren, nog steeds welkom laten voelen in onze garage.
Wij ijveren naar een tevreden klant die zich geen nummer voelt!


Neem contact op met ons via de onderstaande kanalen


 [email protected]

 003258514581

Neem contact opNieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen