UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Over Garage Marc Vansteenland

Garage Marc Vansteenland bestaat in 2021 reeds 38 jaar waarvan 37 jaar als herkend Ford hersteller en verkoper. We ijveren ervoor dat herstellingswerken aan de klant z'n wagen op een betaalbare manier voor u worden uitgevoerd.

Ons team werkt met de uiterste zorg aan uw Ford of ander merk van wagen. Doordat de mecaniciens Ford-opleidingen volgen waarna zij aan een examen worden onderworpen, zijn zij uiterst professioneel en van alle kennis voorzien om elektrische en mechanische problemen voor u uit de weg te ruimen. Onze mecaniciens zijn een vaste waarde in ons bedrijf, trouw en een hecht team.

Maak een afspraak


Ook verzorgen wij diverse carrosserie herstellingen. Met trouwe Ford-apparatuur worden elektrische problemen van u wagen op een efficiënte manier opgelost. We beschikken over 10 vervangwagens waardoor de klanten zich geen zorgen moeten maken qua vervoersproblemen en zorgt dit voor een extra service voor ons cliënteel.

Als erkend Ford garage verkopen wij zowel nieuwe als tweedehandswagens. Voor een nieuwe wagen kan u bij ons een prijslijst met brochure bekomen en staat onze verkoper u graag te woord bij het opstellen van een offerte. Indien u eens wil plaatsnemen in een nieuw model kan u langskomen en eens rondkijken in onze toonzaal.


Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen