Ford Economy Service - Ruitenwissers

Ruitenwissers


  • Ford Economy Service ruitenwissers
  • Een duidelijk zicht op de weg

    Ruitenwissers lijken misschien niet zo heel belangrijk, maar zelfs lichte regen kan uw zicht tijdens het rijden al ernstig beperken. Ook het vuil moet snel en efficiënt verwijderd worden. Dus is het belangrijk om de ruitenwissers van uw Ford in de beste staat te houden, door alert te zijn voor slijtage en hen regelmatig te vervangen.


HerstellingenKa, Fiesta, Fusion, EcoSportFocus, C-MAXMondeo, S-MAX, Galaxy, KugaTransit Courier, Transit ConnectTransit Custom, Transit 2T
Ruitenwisserbladen voor vervangen€ 491€ 591€ 591€ 591€ 591

[1] De gepubliceerde prijzen zijn aanbevolen vanafprijzen (incl. btw, arbeidsloon en onderdelen), geldig voor de meeste Ford-voertuigen van 5 jaar en ouder. Deze actie is niet zonder meer geldig en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij raden altijd aan contact met ons op te nemen voor de meest actuele prijzen.


Het juiste product kiezen en monteren

Wij kunnen u helpen om de juiste ruitenwissers voor uw Ford te kiezen. Of u kan uw keuze maken uit de twee opties hieronder en een afspraak vastleggen om ze te laten monteren.

1. Conventionele ruitenwissers

  • Volledig metalen frame met bescherming tegen corrosie en een levensduurverlengende coating.
  • Gelijke verdeling van de wisserdruk over regelmatig verspreide contactpunten om trillingen te vermijden, slijtage te verminderen en een streepvrij zicht te behouden aan alle snelheden.

2. Platte wisserbladen:

  • Platte Ford wisserbladen, hoogkwalitatief design.
  • Gelijke verdeling van de wisserdruk met ingebouwde spoiler om trillingen te vermijden, slijtage te verminderen en een onbeperkt zicht te behouden aan alle snelheden.


Meer over Ford Economy Service herstellingenPromoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws